Modern Art Decofürdőszoba

Stílusos megoldások | Modern Art Decofürdőszoba

Kísérletezz, megszegjük a régi szokásokot. A színek a fürdőszobába kerülnek.

A modern Art Decostyle fürdőszoba a régi szokások megszegésének és kísérletezésnek a vágyát idézik. A bútorok, csempe és szaniterek minőségi felületei tapintással és szemmel kényeztetik a fürdőszoba belső terét a  tompa akvarell árnyalatokban. Finoman fátyolos, ezért nagyon elegáns.

A tompa árnyalatú akvarell festékek használata nem csak a fürdőszobában, hanem az egész belső térben is remek választás , azoknak akik valami egyedit és egyben precízt keresnek.

Tervezőink a legszebb színkombinációkat ajánlják:


A krémszínek légiességet kölcsönzik a belső térnek, és jól összeilleszthetők egy jellegzetes arany vagy fekete fémmel, melynek hatása kellemesen lágy. Az akvarell színárnyalatok ideálisak mindenkinek, aki unja a semleges fehéret, a szürkét és a barnát, szereti a színeket, de fél, hogy idővel megunja őket. Ha inkább a modern art deco stílust részesíti előnyben férfiasabban, válassza a szimmetriát, az egyszerű geometriai formákat és a szürke-kék vagy petróleum tónusú színeket.

Soňa Němečková, a tervezési osztály vezetője
Csempesorozat ebben a stílusos megoldásban
Del Conca Frammenti
Del Conca Frammenti
Ergon Medley
Ergon Medley
Kale Marmoles Brillo
Kale Marmoles Brillo
  

A lágy púder tónusok eredeti kombinációja a terrákkal a megtisztulás megszokott helyszínét testnek és léleknek örömöket nyújtó budoárrá varázsolják.

Blanka Smrčinová | Termék menedzser

A krémszínek légiességet kölcsönöznek a belső térnek, és jól összeilleszthetők egy jellegzetes arany vagy fekete fémmel, melynek hatása kellemesen lágyul.

Filip Viták | Termék menedzser
Ezt a stílusos megoldást választottuk számodra

 
0E3A4103-ART-A1-sized-HU1.jpg

Fürdőszoba bútor


A fürdőszobabútor már nem csak egy szükséges tárolóhely mindennek, amire szükséged van, hanem gyakran átveszi az egész fürdőszoba fő dizájnelemének funkcióját. És nem csoda. Modern, letisztult vonalak, szatén puha felületek, lágy pasztell színek. Akár egy elegáns, egy vagy több fiókos, vékony fémlábas szekrényt választ, az ilyen bútorokhoz a mosdólapon található mosdókagyló mindig illik. A stílusos fürdőszobabútorok mindig eredeti hangulattal nyűgözik le fürdőszobádat.


MEGNÉZEM

Csaptelepek


A kontrasztos fekete matt csaptelepek, mint például a Paffoni Light sorozata vagy a SAT B-WAY, lágy akvarell árnyalatokban világítják meg a fürdőszobát. Józan kialakításának köszönhetően a pasztell fürdőszoba csaptelepei nem tűnnek zavarónak, más fekete ékezetekkel együtt kiegészítik a fürdőszoba modern és egyedi stílusát.


MEGNÉZEM


Egyéb stílusos megoldások

…hogy a fürdőszobában minden összhangban legyen, sok más terméket is választottunk Önnek,
amelyek tökéletesen illenek az ART DECO fürdőszobába.NÉZZE MEG A TELJES AJÁNLATOT