Projekt tanácsadás az ön részére

Közel 30 éve foglalkozunk fürdőszobák értékesítésével, és tökéletesen ismerjük ügyfeleinket
Tudjuk, hogy fürdőszoba építésekor, felújításakor mindenki újra és újra elköveti ugyanazokat a hibákat, amelyeket előbb-utóbb megbánnak.
Nem igazán egyszerű mindent összehangolni esztétikai és technikai szempontból.
Ugyanakkor nincs is egyszerűbb, mint igénybe venni a  szakértőnk szolgáltatásait, aki ismeri a legújabb trendeket, aki rengeteg pénzt, időt és felesleges idegességet takarít meg.

Egy stílusos fürdőszoba gond nélkül

Üdvözlöm! Az én nevem Mónika, közel 5 éve dolgozom a SIKO -nál és szeretném Önökkel megosztani a tapasztalataimat fürdőszoba tervezésben.

Kedvenc stílusom a skandináv, ami modern, világos és hangulatos. Szivesen segítek az Ön elképzeléseinek és igényeinek megfelelő fürdőszoba kialakításában. Együtt számos lehetőség közül választhatunk, és az Ön ízlésének megfelelően alakíthatjuk azokat.

Várom, hogy együtt dolgozhassunk.

  • Kényelmes ügyfél-megközelítés
  • Maximális kényelem és időmegtakarítás
  • Egy jobb kéz az Ön projektjéhez
  • Ingyenes látványterv készítés

 KÉRJEN ONLINE IDŐPONTOT

undefined
undefined

Építkezik, vagy felújít?

Kérjen időpontot tőlünk online! Tanácsot adunk a termékek kiválasztásában, majd az árut házhozszállítjuk.

Szeretné először látni, hogyan fog kinézni álmai fürdőszobája? Nem probléma! 3D grafikai tervet készítünk Önnek fotó minőségben.

A látványterv ára 8.000 Ft, amit 300.000 Ft-ot meghaladó értékű rendelés esetén jóváírunk, így teljesen ingyenesen kapja meg tőlünk!

003-conversation.svg
Levesszük Önről a terhet
Csak egyetlen kapcsolatra van szüksége, egy személyes projekt tanácsadóra, akivel meg tudja oldani az egész fürdőszobát.
001-bathroom.svg
Gondoskodunk róla, hogy minden stílusosan passzoljon
A belső teret úgy berendezni, hogy jól érezzük magunkat benne, nehéz feladat. Tapasztalatot, képzelőerőt, áttekintést és az aktuális trendek ismeretét igényli. Bízza ránk ezt a feladatot. Projekt tanácsadónk gondoskodik arról, hogy új fürdőszobája stílusosan illeszkedjen belső teréhez.
zamereni.svg
A fürdőszoba grafikai tervezése
A projekt tanácsadóval közösen kiválasztja leendő fürdőszobájának megfelelő elrendezését, kiválasztja a fali csempéket, a padlólapokat és a berendezési tárgyakat. Tanácsadója ezután professzionális 3D-s tervezést készít.
005-hourglass.svg
Pénzt és időt spórolunk Önnek
Nem kell felesleges időt töltenie azzal, hogy melyik anyag lesz a legjobb, mit érdemes venni, milyen újdonságok vannak, mi aktuálisan felkapott stb. Áttekintést tartunk a lakberendezési cikkek hatalmas választékáról, segítünk a választásban az Ön igényei, elképzelései és anyagi lehetőségei szerint.
002-save-money.svg
A szolgáltatás ingyenes
Tudjuk, milyen igényes lehet otthonának felújítása. Díjmentesen biztosítjuk Önnek a projekt tanácsadó szolgáltatásait.