Projekt tanácsadó

 

PROJEKT TANÁCSADÁS AZ ÖN RÉSZÉRE

Közel 30 éve foglalkozunk fürdőszobák értékesítésével, és tökéletesen ismerjük ügyfeleinket
Tudjuk, hogy fürdőszoba építésekor, felújításakor mindenki újra és újra elköveti ugyanazokat a hibákat, amelyeket előbb-utóbb megbánnak.
Nem igazán egyszerű mindent összehangolni esztétikai és technikai szempontból.
Ugyanakkor nincs is egyszerűbb, mint igénybe venni a  szakértőnk szolgáltatásait, aki ismeri a legújabb trendeket, aki rengeteg pénzt, időt és felesleges idegességet takarít meg.


Egy stílusos fürdőszoba gond nélkül

  • Kényelmes ügyfél-megközelítés
  • Maximális kényelem és időmegtakarítás
  • Egy jobb kéz az Ön projektjéhez
  • Ingyenes látványterv készítés
     

Kérjen online időpontot

Levesszük Önről a terhet

Csak egyetlen kapcsolatra van szüksége, egy személyes projekt tanácsadóra, akivel meg tudja oldani az egész fürdőszobát.

Gondoskodunk róla, hogy minden stílusosan passzoljon

A belső teret úgy berendezni, hogy jól érezzük magunkat benne, nehéz feladat. Tapasztalatot, képzelőerőt, áttekintést és az aktuális trendek ismeretét igényli. Bízza ránk ezt a feladatot. Projekt tanácsadónk gondoskodik arról, hogy új fürdőszobája stílusosan illeszkedjen belső teréhez.

Ingyenes látványterv

A projekt tanácsadóval közösen kiválasztja leendő fürdőszobájának megfelelő elrendezését, kiválasztja a fali csempéket, a padlólapokat és a berendezési tárgyakat. Tanácsadója ezután professzionális 3D-s tervezést készít. Mindezt teljesen ingyen. 

Pénzt és időt spórolunk Önnek

Nem kell felesleges időt töltenie azzal, hogy melyik anyag lesz a legjobb, mit érdemes venni, milyen újdonságok vannak, mi aktuálisan felkapott stb. Áttekintést tartunk a lakberendezési cikkek hatalmas választékáról, segítünk a választásban az Ön igényei, elképzelései és anyagi lehetőségei szerint.

A szolgáltatás ingyenes

Tudjuk, milyen igényes lehet otthonának felújítása. Díjmentesen biztosítjuk Önnek a projekt tanácsadó szolgáltatásait.

Kérjen online időpontot


Kérjen online időpontot