Az önök fürdőszobáinak stílusos megoldása

Követi a modern lakberendezési trendeket? Szívesen fedez fel új ötleteket a belső tér stílusos berendezésére vonatkozóan? Újdonságokkal és trendekkel teli gazdag inspirációval szolgálunk az álmaik fürdőszobájának berendezésével kapcsolatban. Az idei trend jelszava a természet és minden, amivel megihlet bennünket.
undefined
Legyen szó a színekről, virágokról vagy a trópusi növények szépségéről. A természet által ihletett anyagok és azok szerkezeteinek megunhatatlan kombinációjára helyeztük a hangsúlyt.
Lakjon ön a városban vagy vidéken, mindenhol a természet szépségei veszik önt körül. Merítsen ebből ihletet. Könnyedén lenyűgözi önt a stílusos fürdőszobák varázsa.
Segítünk önnek stílusosan berendezni otthonát.
Soňa Němečková
Soňa Němečková

FÜRDŐSZOBÁK stílusos megoldása

Széles választékunkból pontosan olyan fürdőszobát választhat ki, amely Önnek megfelel, és az ön személyiségére jellemző. Ha ön az egyszerű és modern fürdőszobákat kedveli, biztosan megnyeri tetszését a Modern art deco fürdőszoba. Egy kicsit férfiasabb stílust követ a Fém fürdőszoba, ahol a szürke színárnyalatai és a kőmotívumok uralkodnak. A sötétebb színárnyalatokat kedvelő urak, illetve hölgyek tetszését is elnyerheti a Beton fürdőszoba.

Ha az ön számára elengedhetetlen a luxus, biztosan megkedveli a Márvány fürdőszobákat, ahol - ahogy már maga a név is utal erre - fehér színnel kombinált márványelemeket talál. Nagyon finom és egészen romantikus stílust képvisel Light pastel fürdőszoba, ahol már maga a látvány is kényeztetni fogja önt.

Szeretne wellnesst a saját otthonában? Ez sem gond, és a megoldást - ahogy már maga a név is utal erre - az Otthoni wellness fürdőszoba. kínálja. A mai világban nem kell vikingnek lennie ahhoz, hogy a Skandináv fürdőszoba urává váljon, amelyet fával kombinált világos elemek jellemeznek. Ez a stílus ellenben nem hat durván, hanem finom és légies, és a meleg otthon érzetét kelti.

Nagyon trendi a Country fürdőszoba, is, amely rusztikális hatású, és fával, kővel és meleg tónusokkal kombinált elemekkel rendelkezik. A következő fürdőszobatípus, amely kényelmes és akár nosztalgikus hatást is kelt, fából készült elemekkel rendelkezik, és túlsúlyban vannak benne a barna színek, a Nyaralói fürdőszoba. És nem utolsó sorban szükséges és öröm számunkra, hogy bemutathatjuk önöknek a Természetes fürdőszobát amely fa- és kőelemeket tartalmaz, a világos és sötét elemek kombinációja, amelyet a tengerfelszínt idéző kék tónusok egészítenek ki.

Ha szeretné megtapasztalni Franciaország egy darabját, és megnyugtatják önt a fehér fa és a jellegzetes levendula lila elemeinek tónusai, akkor az igazi az ön számára a Provence fürdőszoba. Megtalálják a nekik kedvezőt a Feng Shui, kedvelői is, és ennek köszönhetően a megfelelő energia átáramlik otthonán, és különösen a fürdőszobán.

Gondolunk a mozgáskorlátozottakra is. Különösen ezekben az esetekben a fürdőszoba tervezése során maximális figyelmet kell szentelni a részleteknek az Akadálymentes fürdőszobák. esetében. Segítenünk kell egymásnak, és ezért gondolunk azokra is, akiknek erre különösen szükségük van. Válasszon tehát akár indusztriálisromantikusfaszínes vagy egyszerűen csak kis fürdőszobát, mindig itt vagyunk az ön számára, hogy javaslatokkal és ötletekkel szolgáljunk.

undefined
BOHO fürdőszoba
Ébreszd fel magadban a korlátlan „én”-ed
undefined
Kő fürdőszoba
Fejezd ki jellegzetes stílusodat. Kombinálja a követ pasztellekkel
drevena-koupelna-LP.jpg
Fa fürdőszoba
Megérdemli a pihenést!
moderni-art-deco-damska-LP.jpg
Modern Art Decofürdőszoba
Kísérletezzen, döntse le a megszokott konvenciókat. A fürdőszobákba megérkeztek a színek
tropical-koupelna-LP.jpg
Trópusi fürdőszoba
Egy kis trópusi érintés
metal-koupelna-LP.jpg
Metal fürdőszoba
Tisztán férfi ügy