Fa fürdőszoba

Stílusos megoldások | Fa fürdőszoba

MEGÉRDEMLI A PIHENÉST

A fából készült akcentus egy csipetnyi egyediséget kölcsönöz a fürdőszobának, megszépíti a teret és melegséget áraszt. Ez a fürdőszoba zseniálisan ötvözi a számos hasonló színtónusú, de tapintásra eltérő felületet, fontos tényező, amely alapvetően befolyásolja a semleges belső tér hangzását, az a textúra. Vizuálisan teszik érdekessé a fürdőszobát, hozzájárulnak egészében véve a jó hangulathoz, és nem teszik lehetővé, hogy unalmasnak tűnjön. Ennek a stílusos megoldásnak az eredeti varázsát a lamellák megjelenése is kiemeli. A wellness stílusban kialakított fürdőszoba kényelmet, otthonosságot és kellemes hangulatot áraszt. Mindenkinek tökéletes, aki szereti a pihenést és a wellnesst.

A fa használata, legyen szó természetes fáról vagy sikeres utánzatról, nem csak a fürdőszobában, hanem az egész belső térben is remek választás azoknak, akik valami egyedit keresnek.

Tervezőink a legszebb színkombinációkat ajánlják:


A semleges színű tónusok harmónia érzetét keltik és nyugtató hatásúak. Akár a lágy bézst, akár a réz valamely árnyalatát választja, a melegebb árnyalatok, a fa akcentus mindig meghitt hangulatot kölcsönöz. Remekül kombinálható a fehérrel. Van egy tippünk azok számára is, akik egy csipetnyi változatosságot szeretnének elérni, próbálják ki a lágy pasztell színekkel való kombinációt. A friss átalakulás kellemesen meg fogja Önt lepni.

Csempesorozat ebben a stílusban 
Pastorelli Arké
Pastorelli Arké
Fineza Timber Natural
Fineza Timber Natural
vagy válasszon más népszerű fautánzat-sorozatok közül
Peronda Mumble
Peronda Mumble
Fineza Timber Design
Fineza Timber Design
Fineza West
Fineza West
Pastorelli Arké
Pastorelli Arké


Hatást kelteni feltűnő elemek nélkül is lehet. A világos, semleges árnyalatú fadekor puha, kifinomult és otthonos hatást kelt. Képes megnyugtatni az elmét és a szemet, és mindenekelőtt: nem öregszik.

Lenka Lehečková | Marketing Project Manager
Ezt a stílusos megoldást választottuk Önnek

 
sanita-drevo-1.jpg

Szaniterek és armatúrák


Slim, matt, pasztell – három szó, amely tökéletesen jellemzi a fürdőszobák tervezési trendjeit. A klasszikus megoldást, amelyet a fehér és a fényes képez, egy nagyon modern, vékony falú, matt felületű egészíti ki. Az INFINITIO sorozat mindezt magába foglalja. Az új színek, új formák, melyek frissek, tetszetősek, csillogóak, még az unalmas fürdőszobát is izgalmassá tudják tenni.. Nem nélkülözheti a modern SAT armatúrákat sem. Tökéletes egyszerűséget és letisztult dizájnt képviselnek. Modern matt kivitelben, több színben, köztük a közkedvelt PVD bevonattal is.


MEGNÉZEM

Fürdőszoba bútor


A fürdőszobabútor már nem csak egy szükséges tárolóhely annak, amire szükségünk van, hanem gyakran átveszi az egész fürdőszoba fő dizájnelemének funkcióját. És nem kell csodálkozni. Modern, letisztult vonalak, szatén puha felületek, egzotikus fa eredeti mintázattal vagy annak jól sikerült utánzataival. Akár egy klasszikus, fiókos szekrényt választ, amely tökéletesen elrejti az  apróságokat, palackokat, flakonokat … vagy egy elegáns, egyszerű mosdópultot integrált mosdóval, a stílusos fürdőszobabútorok mindig eredeti hangulatot kölcsönöznek fürdőszobájának.


MEGNÉZEM
A2-drevo-bat-hu.jpg


Csaptelepek

Első pillantásra a csaptelep talán az egyik legkisebb dolog az egész fürdőszobában, de a legfontosabb. Ő a mindennapi segítőnk. Számtalan típusú csaptelep létezik, különböző funkciókkal, felülettel és kialakítással. A választásnál ne feledkezzünk meg a víztakarékosságról sem. A megfelelően megválasztott csaptelep kiemeli fürdőszobáját.


MEGNÉZEM
Vana-drevo-2A-hu.jpg


Kádak

Előnyben részesíti a meleg vízzel és illatos habbal teli fürdőt? Akkor ez a rész Önnek szól. Többféle kádtípus és anyag közül választhat. Vas vagy zománcozott, a legkeresettebb fürdőkádak közé tartoznak a cseh gyártmányú akril kádak. Ha olyan darabot keres, amely egy kis luxust kölcsönöz a fürdőszobájának, akkor nyúljon az öntött márvány kádhoz.


MEGNÉZEM


Egyéb stílusos megoldások

... annak érdekében, hogy a fürdőszobában minden összhangban legyen, sok más terméket is választottunk Önnek,
amelyek tökéletesen illenek a fából készült fürdőszobába.NÉZZE MEG A TELJES AJÁNLATOT