Fürdőszoba grafikai tervezése. Kérjen online időpontot

Kő fürdőszoba

Stílusos megoldások | Kő fürdőszoba

Fejezd ki jellegzetes stílusodat. Kombinálja a követ pasztellekkel

A kő fürdőszobák egy csipetnyi luxussal lenyűgözik a pihenésre vágyó oázist, és kiemelik az eleganciát. A kő  természetes mintázata és szinte minden darabban való eltérése művészet. Első ránézésre hűvösebb benyomást kelthet a kő, de más anyagok és színek megfelelő kombinációjával könnyedén csiszolhatjuk. Ne félj a modern pasztell tónusoktól, az érzékeny dizájnért. A hideg hatás, amelyet a kő az üveggel és a feketével kombinálva kelt, kellemesen puhítja a pasztellszíneket. Hogy melyik színt választod, az csak rajtad múlik. Akár ragaszkodsz a férfistílus hűvösebb árnyalataihoz, akár földes, melegebb tónusokat használsz, kifejezheted jellegzetes stílusodat.

A kő használata, legyen szó természetes vagy sikeres utánzatairól, nem csak a fürdőszobában, hanem az egész belső térben is remek választás azoknak, akik valami egyedit és egyben precízt keresnek.

Tervezőink a legszebb színkombinációkat ajánlják:


Eredeti rajz, hideg színtónusok, elegancia és egy kis ridegség. Ezek az első benyomások, amelyeket a kő kelt a fürdőszobában, legyen szó természetes kőről vagy sikeres utánzatáról. A nagy formátumoktól egészen a kis formátumokig, vagy a még kisebb kőmozaikokig vagy az atipikus hexagonig... Öné a választás. A hideg benyomást, melyet a kő és a fém kombinációja kelt,  könnyen megtörheti a pasztell színekkel.

Csempesorozat ebben a stílusos megoldásban vagy
Dom Mun
Dom Mun
Vaspo Kámen srubový
Vaspo Stone

Emeld teljesen más szintre a fürdőszobád stílusát. Kombináld a követ pasztellekkel. A kőárnyékolt fürdőszobák egy csipet luxust kölcsönöznek a pihenés oázisaba, és kiemelik az eleganciát. A kő természetes mintázata és szinte minden darabban való eltérése szó szerint művészet. Ne félj a modern pasztell tónusokhoz nyúlni különböző szerkezetű anyagokkal kombinálva. A hideg hatás, amit a kő az üveggel és a feketével együtt kelt, kellemesen lágyítja a pasztellszíneket.

Tomáš Vávra | Product Manager
kamenna-koupelna.jpg

Szaniterek INFINITIO


Slim, matt, pasztell – három szó, amely tökéletesen tükrözi és követi a legújabb trendeket.  Modern matt felület lágy pasztell tónusokkal és vékony falú dizájnnal egészül ki a klasszikushoz, amelyet a fehér fény képvisel. Az Infinito mosdókagyló sorozat új színeket, új formákat mutat be. Frissek, fényesek, és életre keltik a még mindig unalmas fürdőszobát. Nem nélkülözheti a modern SAT szerelvényeket. Tökéletes egyszerűséget és letisztult dizájnt képviselnek. Modern matt kivitelben, több színben, köztük a népszerű PVD kivitelben.


MEGNÉZEM

Fürdőszoba csaptelepek


Egyszerűség, funkcionalitás, fémes megjelenés. Pontosan ezeknek a követelményeknek kell megfelelniük a minimalista férfi fürdőszoba csapjainak. A DARK PVD Gun Metal akkumulátor sorozat PVD technológiával ötvözi a tartósságot a kiváló minőséggel. A termosztatikus csaptelepek (Vernet patronok – FRANCIAORSZÁG) egyszerű, elegáns dizájnt és praktikusságot biztosítanak.


MEGNÉZEM
ART-vany-sized-hu-vany.jpg


Kádak

Szívesebben pihensz egy meleg vízzel és illatos habbal teli fürdőben? Akkor ez a rész neked szól. Többféle anyag és kádtípus közül választhatsz. Az ón vagy zománcozott fürdőkádak a legkeresettebb Csehországban gyártott akril kádak közé tartoznak. Ha olyan kádat keresel amely egy kis luxust kölcsönöz a fürdőszobának, akkor válaszd  az öntött márvány kádhoz.


MEGNÉZEM
kamenA2-sized-hu.jpg


Modern vezérlőgombok

Tökéletes egyszerűséget és dizájnt képviselnek. Az elemeket úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek tervezőink szigorú tervezési követelményeinek, és kiegészítsék a SAT márka átfogó kínálatát. Igényesebb vásárlóknak több színben akár matt felületben is. Minden a fürdőszobája egységesítéséhez és modern kialakításához.


MEGNÉZEM


Egyéb stílusos megoldások

… hogy a fürdőszobában minden összhangban legyen, sok más terméket is választottunk Önnek,
amelyek tökéletesen illenek a kő fürdőszobába.NÉZZE MEG A TELJES AJÁNLATOT