Fürdőszoba grafikai tervezése. Kérjen online időpontot

Whirlpool

Szűrők

Készleten
Címkék
Ár
Ft
Ft
Alapszín
Terméktípus
Márka
Szélesség
cm
cm
Magasság
cm
cm
Mélység
cm
cm
Energiaosztály
Maximális felvett teljesítmény
Kötet
Típus
Villamosenergia-fogyasztás évente
Whirlpool
Legkeresettebb
Beépített kombinált hűtőszekrény Whirpool WHC20T593P
Beépített kombinált hűtőszekrény Whirpool WHC20T593P
Magas készülék, amely megfelel családja igényeinek. Üvegpolcok, amelyek egyszerre biztosítanak erőt és eleganciát. Egy ventilátor, amely egyenletes és egyenletes levegőáramlást biztosít a készüléktérben a folyamatos légáramlás érdekében. 6. SENSE érzékelők, amelyek automatikusan csökkentik a hőmérsékletet a készülék belsejében, amikor új élelmiszert adnak hozzá, így csökkentve az energiafogyasztást.
Megrendelésre Általános szállitási idő 14 nap
441 733 Ft
Elektromos beépíthető sütő Whirlpool AKZ99480NB
Elektromos beépíthető sütő Whirlpool AKZ99480NB
A sütő öntisztító technológiával rendelkezik, amely magas hőmérsékletű ciklust használ, hogy az ételmaradékot hamuvá égesse, amely ezután könnyen letörölhető egy szivaccsal. Fejlett elektromos technológia, amely lehetővé teszi az energiatakarékos főzést. Halogén lámpa az energiatakarékosabb teljesítmény érdekében. Exkluzív 6. SMYSL technológia, amely lehetővé teszi, hogy számos előre programozott recept közül válasszon, és a sütő automatikusan beállítja a sütés, a hőmérséklet és az idő beállításait a tökéletes eredmény érdekében. Az innovatív Cook3 funkció, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre három különböző ételt főzzön az ízek összekeveredésének veszélye nélkül.
Úton van Várjuk 15. 12. 2023
228 398 Ft
AKZ9 9480 IX
AKZ9 9480 IX
Megrendelésre Általános szállitási idő 10 nap
228 968 Ft
További legkeresettebbek megjelenítése
Megjelenítve 1 - 3 a 3 termékből
AKZ9 9480 IX
AKZ9 9480 IX
Whirlpool ✔️ Legnagyobb választék raktáron ✔️ Áttekinthető és gyors e-shop ✔️ Gyors szállítás közvetlenül Önhöz ✔️ Online szakmai tanácsadás.