Stílusos fürdőszobák és felszereltségük

Inspirálódjon tervezőinktől

Követi a modern lakberendezési trendeket? Szívesen fedez fel új ötleteket a belső tér stílusos berendezésére vonatkozóan? Újdonságokkal és trendekkel teli gazdag inspirációval szolgálunk az álmaik fürdőszobájának berendezésével kapcsolatban. Az idei trend jelszava a természet és minden, amivel megihlet bennünket.

A stílusosan berendezett fürdőszoba hozzájárul az egész ház vagy lakás imázsához. A legfőbb azonban az, hogyan érzi magát benne. Az életünk során csupán néhányszor alakítjuk át a fürdőszobát, ezért fontos, hogy ne becsüljük alá a tervezést, és összpontosítsunk a praktikus használatra és az esztétikára. És ki ne örülne egy kellemes és nyugodt környezetben vett forró fürdőnek?

Ha nem tudja, hogyan válassza ki vagy rendezze be a fürdőszobát, olvassa el a tippjeinket -  4 lépés a fürdőszobához, vagy megbeszélhet egy időpontot a specialistáinkkal a legközelebbi üzletünkben, ahol megtekintheti mintafürdőszobáinkat és termékeinket, és saját szemével győződhet meg azok minőségéről. Teljes körűen szállítjuk a fürdőszobákat a 3D tervvel és kulcsra kész, kivitelezéssel is, és szívesen segítünk önnek a fürdőszoba felszerelésének egyes részeivel is.
A fürdőszoba formatervezésének alapját egyértelműen a csempék és burkolatok, a minőségi csaptelepek, zuhanyok és zuhany szettek és kerámia szaniter alkotják, amelyeket neves gyártók szállítanak. Ha egyszerűen korszerűsíteni szeretné a fürdőszobája külalakját, válasszon egy új fürdőszobabútort. A tökéletes pihenéshez kényelmes fürdőszoba kádakat vagy praktikus zuhanyfülkéket kínálunk. Segítünk önnek a fürdőszoba fűtés és vízmelegítés,területén is, ahol is hangsúlyt fektetünk a hatékony és 
energiatakarékos megoldásokra.

Szakértőink a fürdőszoba stúdiókban figyelik az aktuális modern trendeket, és ezért egyedi stílusos megoldásokat, kínálunk, amelyek segítenek összehangolni a fürdőszobát az utolsó részletekig menően, és ráadásul még az ön által kedvelt stílusban is.