Staňte se fanouškem
  • Magyar

SIKO a professzionálisok számára

A SIKO cég az eladás terén nemcsak a végső láncszemet képező kiskereskedelmi vásárlók számára sikeres, hanem a nagyobb tervezetek terén is jól bevált és megbízható partner. Developerekkel, építészekkel és tervezőkkel működünk együtt számos tervezetben. Ugyancsak vásárlóink közé tartoznak hosszú évek óta az építési vállalatok és a kisvállalkozók is. A legkülönbözőbb tartalmú tervezetek kidolgozása terén a SIKO hivatásos és megbízható partner.

Developerek

A SIKO developer részlege professzionális partner a lakás- és irodaépítési tervezetek az ipari és az újonnan történő különféle terjedelmű építkezéseknél. A tervezetekbe komplett fürdőszobákat szállítunk (vagy ezek részeit – kiválasztott fürdőszoba felszerelést beleértve szanitér kerámiát, csempéket), konyhasarkokat, ajtókat, burkolóanyagot. Garantáljuk a szállítások logisztikai bebiztosítását az építkezés szükségletei szerint, a termékek minőségét valamint a teljes megbízhatóságot és nem utolsó sorban a rendkívüli pénzügyi feltételeket is. Ugyanakkor rendelkezünk olyan számítógépes alkalmazásokkal is melyek segítségével az együttműködő cégek de vásárlóink is on- line módon láthatják tervezetük helyzetét és aktuális információit, beleértve a z esetleges változtatások áttekintését. Még több információt találhatnak erről a developeri vásárlóknak szánt speciális weboldalas bemutatón: develop.siko.cz

Építészek

Az építészi pozíción biztosan nagyon sok inspirációra van szüksége az embernek. Mi pedig mindezt meg tudjuk adni önnek. Sok mindent. Mondjuk a mi fürdőszoba javaslataink galériájában, ahol sok ezer javaslat van, és mindezeket rendszeresen aktualizáljuk újdonságainkkal (többet erről itt olvashat: www.koupelnova-galerie.cz). Látogatjuk a csúcsminőségű szakmintavásárokat és behozzuk az új trendeket és dizájnokat a Cseh Köztársaságba és Szlovákiára. A SIKO együttműködik egy egész sor olyan nagypresztizsű építésszel és lakásdizájnerral, akik a szakterületükön a legjobbak közé tartoznak. Bármilyen interiértípust tudunk együtt javasolni és megvalósítani.. A CZECH DECO TEAM szakmai társulás alapító tagja és meghatározó része vagyunk, ez a társulás szervezi meg és köti össze a cseh cégeket és építészeket. Ön is profitálhat ebből az együttműködésből – még több információt erről itt találhat: www.czechdecoteam.cz. Az ön vásárlóit pedig biztosan megfogja a Cseh Broadwayen, a SIKO Zličín showroomban tett séta, ennek interiérjén Eva Jiřičnával a világhírű építésszel működtünk együtt.

 

Tervezők

Amennyiben Ön tervező, akkor biztosan érdekli, hogy az általunk forgalmazott termékek a valóságban mennyire inspiratívak, ám fontos tudnia, hogy megfelelnek e műszaki paraméterek szempontjából, hogy teljesítik-e a megkövetelt igényeket és vajon tér és elhelyezkedés szempontjából megfelelnek-e a tervezetnek?. Ez azt jelenti, hogy Önnek 3D formátumos fájlokra van szüksége. A fájlokat, amennyiben hozzáférhetőek, megtalálja a konkrét terméknél a fürdőszobák szekcióban. Abban az esetben ha nem találta meg a 3D-s modellt, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Jaroslav Vačkář, a SIKO FÜRDŐSZOBÁK & KONYHÁK ügyfélszolgálati központjának vezetője.

Anyagbeszerzők

Amennyiben ön építészeti vagy üzleti cég tulajdonosa, vagy ezek beszerzési részlegének alkalmazottja, akkor önt mindenekelőtt az érdekli, hogy jó minőségű árut vásároljon minél jobb feltételek alatt. A SIKO cég meghatározó vásárlója a cseh hagyományos gyártóknál (RAKO, RAVAK, JIKA, INTEDOOR...) és ugyanakkor nagy felvevőként szerepel sok külföldi gyártónál is, gyakran kizárólagos forgalmazási joggal a Cseh Köztársaság és Szlovákiába területén (csak példaként: KALE, VENUS, PILCH, DOM, GROHE, LAUFEN, ROCA, PAFFONI, INDA, KEUCO, KALDEWEI, VILLEROY BOCH, TECE, VITRA, HÜPPE...). Mi tehát garantálni tudjuk önnek hogy kínálataink magas minőségét és az önök cégeinek tulajdonosai, akár ön a tulajdonos, vagy csak alkalmazott, a velünk való együttműködés biztosan lelkesedéssel fogja önt eltölteni. Ráadásul saját B2B megoldással rendelkezünk, így ön a kényelmes irodájából vagy akár az otthonából is kényelmesen rákattinthat mindenre amire szüksége van, mi pedig gondoskodunk arról, hogy „vásárlását“ rendben és időben megkapja. A nagykereskedelmi együttműködésünket érintő információt itt találhatja meg.