Fürdőszoba grafikai tervezése. Kérjen online időpontot

Trio

Szűrők

Készleten
Ár
Ft
Ft
Alapszín
Terméktípus
Márka
Sorozat
Anyag
Szélesség
cm
cm
Magasság
cm
cm
Maximális felvett teljesítmény
Trio
Legkeresettebb
Fali lámpa Trio Dialio TR208070132
Fali lámpa Trio Dialio TR208070132
A TRIO DIALLO fali lámpa az elegáns minimalizmus megtestesítője. Modern stílusú, hozzá illő, feltűnő lámpatesttel kombinálva eleganciát és melegséget sugároz otthonába. A fali lámpa dizájnja összehangolható más lámpákkal, vagy ihletett kis dekorációként is használható. A DIALLO lámpa ideális olvasósarokba is, és további különlegességként FLEXconnect funkcióval rendelkezik. A lámpatest fix csatlakoztatásra és dugaszolható kábellel való használatra is alkalmas, így egészen rugalmasan elhelyezhető. A fekete fali lámpát füst- vagy borostyánszínű fényforrással kombinálva stílusos összképet kaphat. Az energiatakarékos világítás érdekében LED izzó használatát javasoljuk. Ezek optimális alternatívát jelentenek a hagyományos halogén izzókkal szemben, és kiváló fényminőséget, valamint akár 80%-os energiamegtakarítást jelentenek. A LED-izzókkal ráadásul hosszú élettartamot és alacsony hőtermelést élvezhet, ugyanakkor védi a környezetet.
Megrendelésre Általános szállitási idő 14 nap
11 180 Ft
Ferde tükör Trio Rosi TR1080100
Ferde tükör Trio Rosi TR1080100
Megrendelésre Általános szállitási idő 14 nap
8 000 Ft
Fali lámpa Trio Gianni TR283779132
Fali lámpa Trio Gianni TR283779132
A forma és az anyag elegáns összjátéka a GIANNI lámpatestet lenyűgöző lakberendezési elemmé teszi. Ráadásul a modern lámpatest hosszúkás ovális kialakítása miatt könnyen integrálható a meglévő bútorokba. Az IP44-es besorolásnak köszönhetően a lámpatest minden oldalról védett a fröccsenő vízzel szemben, ezért különösen alkalmas a fürdőszobában a mosdókagyló vagy a mosdótükör fölé. Ugyanakkor világos és kellemes fényt bocsát ki. A matt fekete színű kialakítás modern színvilágú akcentusokkal dobja fel fürdőszobáját. A lámpatest is modern LED technológiával van felszerelve, amelyet magas fényminőség és energiahatékonyság jellemez. A hagyományos halogén izzókhoz képest akár 80%-os energiaköltség-megtakarítás érhető el. Emellett a LED fényforrások hosszú élettartammal rendelkeznek, kevésbé melegednek fel és környezetbarátok.
Megrendelésre Általános szállitási idő 14 nap
46 350 Ft
Süllyesztett lámpa Trio Zenia TR680710106
Süllyesztett lámpa Trio Zenia TR680710106
A TRIO süllyesztett lámpatestek titka: időtlen.rugalmas.design! A megfelelő süllyesztett lámpatestekkel stílusos hangsúlyokat lehet kitűzni és hangulatot teremteni. A ZENIA sorozat süllyesztett spotlámpái optimális alapvilágítást és kellemes, melegfehér megvilágítást biztosítanak. A süllyesztett lámpatestek kerek kialakításúak, és könnyen illeszkednek a modern lakberendezési stílusokhoz. A süllyesztett spotlámpa IP65 védettségi besorolással is rendelkezik, így (megfelelő beépítés esetén) védett a közvetlen vízáramlás ellen. A króm színű kivitel számos kombinációt nyitva hagy, és időtálló és modern marad. Az energiatakarékos világítás érdekében LED izzók használata ajánlott. Ezek a hagyományos halogén izzók optimális alternatíváját jelentik, és magas fényminőséget, valamint akár 80%-os energiamegtakarítást jelentenek. Ezenkívül a LED izzókkal hosszú élettartamot, alacsony hőtermelést és egyúttal környezetkímélést élvezhet.
Megrendelésre Általános szállitási idő 14 nap
11 590 Ft
Fali lámpa Trio Element TR222570232
Fali lámpa Trio Element TR222570232
Időtlen és minimalista. Az ELEMENT fali lámpatest egyszerű és elegáns kialakítású. A lámpa 20x16 cm-es méretekkel rendelkezik, és két fényforrással rendelkezik, amelyek külön-külön vezérelhetők a beépített kapcsolókkal. Az ELEMENT lámpa olvasófénye egyedileg állítható, ezért ideális fali lámpának az ágy mellett. A fali lámpa emellett polccal és egy töltési funkcióval ellátott USB-porttal is rendelkezik, így az elektronikus eszközök könnyen eltehetők és egyidejűleg tölthetők. Ezenkívül a FLEXconnect funkciónak köszönhetően a lámpa alkalmas mind a fix csatlakoztatásra, mind a dugaszolható kábellel történő használatra. A matt fekete színű, egyszerű színkialakítás kiemeli a lámpatest modern jellegét, és számos színkoncepcióba integrálható. A lámpatestet modern LED-technológiával is felszerelték, amelyet magas fényminőség és energiahatékonyság jellemez. A hagyományos halogén izzókhoz képest akár 80%-os energiaköltség-megtakarítás érhető el. A LED-lámpák emellett hosszú élettartammal rendelkeznek, kevesebb hőt termelnek és védik a környezetet.
Megrendelésre Általános szállitási idő 14 nap
49 964 Ft
Fali lámpa Trio Gianni TR283779106
Fali lámpa Trio Gianni TR283779106
A forma és az anyag elegáns összjátéka a GIANNI lámpatestet lenyűgöző lakberendezési elemmé teszi. Ráadásul a modern lámpatest hosszúkás ovális kialakítása miatt könnyen integrálható a meglévő bútorokba. Az IP44-es besorolásnak köszönhetően a lámpatest minden oldalról védett a fröccsenő vízzel szemben, ezért különösen alkalmas a fürdőszobában a mosdókagyló vagy a mosdótükör fölé. Ezenkívül világos, kellemes fényt bocsát ki. A krómozott kialakítás modern színű hangsúlyokkal emeli ki fürdőszobáját. A lámpatestet modern LED-technológiával is felszerelték, amelyet magas fényminőség és energiahatékonyság jellemez. A hagyományos halogén izzókhoz képest akár 80%-os energiaköltség-megtakarítás érhető el. Emellett a LED fényforrások hosszú élettartammal rendelkeznek, kevésbé melegednek fel és környezetbarátok.
Megrendelésre Általános szállitási idő 14 nap
49 583 Ft
Fali lámpa Trio Element TR222570231
Fali lámpa Trio Element TR222570231
Időtlen és minimalista. Az ELEMENT fali lámpa egyszerű és elegáns dizájnnal rendelkezik. A lámpa 20x16 cm-es méretekkel rendelkezik, és két fényforrással rendelkezik, amelyek külön-külön vezérelhetők a beépített kapcsolókkal. Az ELEMENT lámpa olvasófénye egyénileg állítható, ezért ideális fali lámpának az ágy mellett. A fali lámpa emellett polccal és egy töltési funkcióval ellátott USB-porttal is rendelkezik, így az elektronikus eszközök könnyen eltehetők és egyidejűleg tölthetők. Ezenkívül a FLEXconnect funkciónak köszönhetően a lámpa alkalmas mind a fix csatlakoztatásra, mind a dugaszolható kábellel történő használatra. A matt fehér színösszeállítás rengeteg lehetőséget hagy a meglévő színkoncepciókkal való kombinálásra, és bármilyen egyszerű belsőépítészeti stílust kiegészít. Ezenkívül a lámpatest modern LED-technológiával van felszerelve, amelyet magas fényminőség és energiahatékonyság jellemez. A hagyományos halogén izzókhoz képest akár 80%-os energiaköltség-megtakarítás érhető el. A LED-lámpák emellett hosszú élettartammal rendelkeznek, kevesebb hőt termelnek és védik a környezetet.
Megrendelésre Általános szállitási idő 14 nap
49 583 Ft
Fali lámpa Trio Jordan TR229210207
Fali lámpa Trio Jordan TR229210207
A JORDAN fali lámpa modern dizájnnal rendelkezik, és biztosan feltűnő lesz otthonában. A lámpa különösen jól mutat például a hálószobában. Alkalmas olvasólámpának, de a közvetett világításnak köszönhetően hangulatos légkört is varázsolhat, mivel a két fényforrás külön kapcsolható. A lámpa átmérője 15 cm, a lámpabúra maximálisan 12 cm-es. A matt nikkel kivitel a modern stílust hangsúlyozza, és tökéletesen kombinálható. A lámpatest modern LED technológiával is rendelkezik, amelyet a magas fényminőség és az energiahatékonyság jellemez. A hagyományos halogén fényforrásokhoz képest akár 80%-os energiaköltség-megtakarítás érhető el. A LED-es fényforrások emellett hosszú élettartammal rendelkeznek, kevesebb hőt termelnek és védik a környezetet.
Megrendelésre Általános szállitási idő 14 nap
37 999 Ft
Fali lámpa Trio Traditio TR200700128
Fali lámpa Trio Traditio TR200700128
A TRADITIO sorozat a klasszikus eleganciát ötvözi a modern dizájnnal, antik színekben és szokatlan formákban. Akár mennyezeti, fali vagy asztali lámpaként, kevés más berendezési elem változtatja meg ilyen hatásosan az otthon hangulatát. A TRADITIO fali lámpa stílusos hangsúlyt teremthet a nappaliban vagy az előszobában, és könnyen kiegészíthető a sorozat többi lámpatestével, így harmonikus összképet alkotva. A választható antikszürke vagy rozsdaszürke antik színezés fehér alabástrom színű üveggel és alkalmi kristálylevelekkel kombinálva éppen a megfelelő színt adja a lakótérhez. Az energiatakarékos világítás érdekében LED fényforrás használatát javasoljuk. Ezek optimális alternatívát jelentenek a hagyományos halogén izzókkal szemben, és kiváló fényminőséget, valamint akár 80%-os energiamegtakarítást jelentenek. A LED izzókkal a hosszú élettartam és az alacsony hőtermelés előnyeit is élvezheti, ugyanakkor védi a környezetet.
Megrendelésre Általános szállitási idő 14 nap
17 940 Ft
Fali lámpa Trio Edward TR208870132
Fali lámpa Trio Edward TR208870132
Az EDWARD fali lámpatest modern és egyszerű kialakítású. A sikeres kialakítás különösen dekoratív hatást gyakorol a környezetre, és modern, hangulatos légkört teremt. Alkalmazási területei sokoldalúak, mivel a fali lámpatest 50 cm-es vetülettel rendelkezik, és két forgó-, illetve forgatható csuklóval, valamint egyedileg állítható lámpafejjel rendelkezik. Ezért az EDWARD lámpa ideális olvasólámpának az ágy mellett vagy olvasósarokban. A lámpa a FLEXconnect funkcióval is fel van szerelve. Ez azt jelenti, hogy a lámpatest a szokásos módon bármilyen pozícióban a falra szerelhető, és a tápkábellel működtethető, vagy tápkábel nélkül közvetlenül egy fix csatlakozóhoz csatlakoztatható. Ebben az esetben a kábel eltávolítható a lámpatestből. A lámpatest fémből készült, és a matt fekete és arany modern színkombinációjában kapható. Ez a kombináció stílusos fényakcentusokat hoz létre, és rendkívüli hangulathatást kölcsönöz a nappaliknak. Az energiatakarékos világítás érdekében ajánlott LED izzót használni. Ezek a hagyományos halogén izzók optimális alternatíváját jelentik, és magas fényminőséget, valamint akár 80%-os energiamegtakarítást jelentenek. Ezenkívül a LED-izzókkal hosszú élettartamot, alacsony hőtermelést és egyúttal a környezet védelmét élvezheti.
Megrendelésre Általános szállitási idő 14 nap
27 574 Ft
További legkeresettebbek megjelenítése
Megjelenítve 1 - 20 a 151 termékből
Ferde tükör Trio Rosi TR1080100
Ferde tükör Trio Rosi TR1080100
Fali lámpa Trio Edward TR208870132
Fali lámpa Trio Edward TR208870132
Az EDWARD fali lámpatest modern és egyszerű kialakítású. A sikeres kialakítás különösen dekoratív hatást gyakorol a környezetre, és modern, hangulatos légkört teremt. Alkalmazási területei sokoldalúak, mivel a fali lámpatest 50 cm-es vetülettel rendelkezik, és két forgó-, illetve forgatható csuklóval, valamint egyedileg állítható lámpafejjel rendelkezik. Ezért az EDWARD lámpa ideális olvasólámpának az ágy mellett vagy olvasósarokban. A lámpa a FLEXconnect funkcióval is fel van szerelve. Ez azt jelenti, hogy a lámpatest a szokásos módon bármilyen pozícióban a falra szerelhető, és a tápkábellel működtethető, vagy tápkábel nélkül közvetlenül egy fix csatlakozóhoz csatlakoztatható. Ebben az esetben a kábel eltávolítható a lámpatestből. A lámpatest fémből készült, és a matt fekete és arany modern színkombinációjában kapható. Ez a kombináció stílusos fényakcentusokat hoz létre, és rendkívüli hangulathatást kölcsönöz a nappaliknak. Az energiatakarékos világítás érdekében ajánlott LED izzót használni. Ezek a hagyományos halogén izzók optimális alternatíváját jelentik, és magas fényminőséget, valamint akár 80%-os energiamegtakarítást jelentenek. Ezenkívül a LED-izzókkal hosszú élettartamot, alacsony hőtermelést és egyúttal a környezet védelmét élvezheti.