Fürdőszoba grafikai tervezése. Kérjen online időpontot

BOHO fürdőszoba

Stílusos megoldás | BOHO fürdőszoba

Ébreszd fel magadban a korlátlan „én”-ed

Ideje kioldódni. Mutasd meg mindenkinek, hogy szereted az élményekkel és korlátlan szabadsággal teli életet. Hozz létre egy stílusos belső teret, amelynek középpontjában Te, a Te egyéniséged és hobbid áll. Vedd körül magad mindennel, ami pozitív érzelmeket vált ki belőled. Nincsenek szabályok. Kombináld a látszólag eltérő mintákat, színeket és kiegészítőket. Keverd össze a geometrikus vagy marokkói motívumokat sötétzölddel, olívával, khakival vagy barnával. Ne félj belevágni egy adag színes extravaganciába a boho belső térben, mint például a lila, sárga, mustár vagy arany. Tökéletesen felragyogtatja az egész belső teret. 

A bohó (bohém) kifejezés a franciáktól származik, a XIX. század kezdetében a szabadgondolkodó művészek, bohémek, költők, írók, festők életstílusára utalt... akik nem engedték magukat befolyásolni a szabályokkal, konvenciókhoz kötni, gyakran kitértek a foglyul ejtett rendek sorából, és megalkották a saját elképzelésüket, korlátlanul, életvitel szabályait. Ma ez a népszerű stílus a modern "boho chic" belső terek berendezésében tükröződik, amelyek tulajdonosai jellegzetes "én"-jét tükrözik. Természetes alapja van, eredeti kombinációk, tele van színekkel és zöld növények sem hiányozhatnak. Bárhol elhelyezhető, a falra vagy akár a mennyezetre akasztva, vagy teljesen zöld falakba csoportosítva. Bárhol is helyezi el a növényeket, mindig megadja a belső térnek a kellő adag egzotikumot. Bizonyos ellazulást és eredetiséget ad hozzá számos apró kiegészítővel. Legyen szó ünnepi ajándéktárgyakról, számodra fontos apróságokról, dísztárgyakról, álomfogókról, csipkékről, szőtt szőnyegekről, vázákról, kerámiákról, a kád szélére épített égő gyertyákról… Minél változatosabbak a kiegészítők, annál jobb. Szó szerint bohém hangulatot idéz.

Kombinálja, keverje össze a látszólag eltérő mintákat, színeket és kiegészítőket. 


A színek a leglényegesebbek a népszerű Boho stílusban díszített belső térben. Engedd szabadjára fantáziádat, és engedd a változatosságot és egy bizonyos extravaganciát a belső térbe. Ne kötődj a szabályokhoz, keverd össze és kombináld a látszólag eltérő – geometrikus vagy marokkói motívumokat sötétzölddel, olívával, khakival vagy barnával. Patchwork után is nyúlhatsz. A boho alapja a természetes tónusokban rejlik, olyan erős színárnyalatokkal kombinálva, mint a zöld, sárga, mustár vagy akár lila. Nem hiányozhat a természetes fa elem, vagy legalább egy fa dekor. Ha azt szeretnéd, hogy a belső tér szó szerint ragyogjon, próbáld ki az ezüst vagy arany felületeket, akár kiegészítőkben, akár csapokon. Ne felejtsd el a zöldet, minél több, annál jobb. Segít kellemesé tenni a belső teret, és megadja a szükséges frissességet.

Csempe sorozat ebben a megoldásban vagy válassz más kedvenc sorozatok közül 
Ribesalbes Earth
Ribesalbes Earth
Del Conca Paris
Del Conca Paris
Ezt a stílusos megoldást választottuk Önnek
Fineza Canyon
Fineza Canyon
Peronda FS Roots
Peronda FS Roots
Peronda FS Star
Peronda FS Star
Peronda FS Patchworks
Peronda FS Patchworks


BOHO fürdőszoba bútor


A Boho stílusú fürdőszobabútorok a természetes tónusokra, az anyagok sokféleségére és ezek kombinációira épülnek. A szupermatt felület selymes tapintású és ellenáll a foltoknak. A Boho bútorok fából készült elemeket tartalmaznak, leggyakrabban khakival, olajbogyóval vagy zöld zsályával kombinálva. Rengeteg tárolóhely van a különféle kiegészítők számára, valamint fiókok formájában zseniálisan elrejtett tárolóhelyek, kényelmes tolónyílással. A bútorokból nem hiányozhat egy nagy tükör. 


MEGNÉZEM

Fürdőszoba csaptelepek


Arany színű fürdőszobai csaptelepekkel, például a Hansgrohe Talis E sorozatával, kerámiapatronnal színesítheti a bohó stílusú fürdőszobát. A csiszolt arany megjelenése a mosdókagylón, a zuhanyozón és a kádcsaptelepen megadja fürdőszobájának a szükséges extravaganciát. Kényelmes karvezérlés, állítható hőmérséklet-korlátozás, valamint a vizet és a levegőt keverő technológia kellemesen gyöngyözővé varázsolja a vízáramlást.


MEGNÉZEM
umyvadla-na-desku-boho.jpg

Mosdókagylók mosdólaphoz

Az Infinitio asztali mosdókagyló varázsa a lezserség bizonyos benyomását kelti, ami elválaszthatatlan a bohó stílustól. Mindkét klasszikushoz nyúlhatsz, legyen az fehér fényes forma és szín, matt felülettel. Ha vonzza a színes mosdókagyló, válasszon olyan színt, amely passzol a többi fürdőszobai kiegészítőhöz.


MEGNÉZEM

Zuhanykabinok

A zuhanykabinok nem csak a kis fürdőszobákban kínálnak trendeket és egyszerű megoldásokat, ahol a  nyitott tér érzését keltik. A sarok zárásához választhatunk klasszikus zuhanyajtót, edzett üveggel és könnyen tisztítható felületkezeléssel a könnyű tisztítás érdekében, vagy "bohém" stílusban, ez pedig a zuhanyfüggöny. 


MEGNÉZEM


Stílusosabb fogások

… Ahhoz, hogy a fürdőszobában minden stílusos legyen, sok más terméket is kiválasztunk Önnek, amely tökéletesen illeszkedik a boho fürdőszobába ..Az egész ajánlat