Staňte se fanouškem
  • Magyar

Tervezők és konfigurátorok

Az új fürdőszoba tervezésében, a kádak, zuhanyzósarkok, stb., fürdőszobabútorok legmegfelelőbb elhelyezésében, miközben működőképes megoldásra jut, tervezőink segítenek. Válasszon termékeket választékunkból, rajzoljon, helyezze szét őket a térben, legyen saját építésze, alakítson ki eredeti fürdőszoba megoldási javaslatot saját magának.

2D-s fürdőszoba konfigurátor

Elég megadni a fürdőszoba alakját és méreteit, kiválasztani az egységeket – a kádat, mosdót, zuhanyzósarkot, stb. saját elképzelése szerint és mi egyszerűen kialakítjuk az Ön új fürdőszobájának 2D-s javaslatát.
Átgondolta új fürdőszobájának térbeli elrendezését? Nem számít, a konfigurátorban gond nélkül változtathatja eredeti javaslatát új megoldásokká. Játszva javasolhatja új fürdőszoba elrendezést saját elképzelése szerint.

Segítőtárs a fürdőszoba megoldásához

A fürdőszoba tervezése előtt tekintse át a praktikus segítőtársat, ami tanácsot ad hogyan mozoghat kényelmesen a fürdőszobában.
Minden berendezési tárgy elhelyezésére bizonyos szabályok érvényesek, mint például a termékek közötti távolságok a fürdőszobában, a kerámia javasolt magassága valamint javasolt szabad tér ahhoz, hogy a fürdőszoba megfelelő legyen használatra. A méretek centiméterben vannak megadva. A korszerű fürdőszobában mindennek a saját helyén kell lennie és alaposan meg kell mindent gondolni.

 

SEGÍTŐTÁRS A FÜRDŐSZOBA MEGOLDÁSÁHOZ   PRÓBÁLJA KI A 2D-s KONFIGURÁTORTT

plánovaní koupelen 2D konfigurátor

 

 

Fürdőszobabútor tervezője

A Siko méretre pontosan kitudja alakítani a bútort, vagy a mosdót – ezernyi színben, centiméterben mért mértékekben, kiegészítő-szekrényekkel és mosdókkal. Beszéljen meg találkozót eladónkkal.
Részletek az elmentésre szánt angol nyelvű tervezőről

Segítőtárs fürdőszoba megoldásához angol nyelven

Próbálja ki a tervezőt (Figyelmeztetés: csak cseh nyelven)

 

Fürdőszoba galéria ezernyi inspirációval

A legnagyobb fürdőszoba galéria ezernyi grafikus javaslattal és inspirációval fürdőszobájához.

FÜRDŐSZOBA GALÉRIA

Mivelhogy az inspiráció rendkívül fontos részét képezi vállalkozásunknak, kialakítottunk egy egyedülálló elektronikus fotógalériát. Az ezernyi inspiráció Galériája a fürdőszoba javaslatok legnagyobb online galériáját rejti, mindez exkluzív módon a mi grafikus központunkban lett kialakítva. Ez az egyedülálló tervezet abból a célból keletkezett, hogy maximális mértékben inspiráljon minden olyan potenciális klienst, akik éppen rendezik vagy rekonstruálják a fürdőszobájukat és közben érdeklődnek az adott szakterület legkorszerűbb trendjei iránt. Ezernyi grafikai javaslatával a fürdőszoba galéria nemcsak telve van inspirációval, hanem még hasznos tippek és ötletek forrását is képezi. Mivelhogy pedig inspirációból sosem elég, a mintafürdőszobák fotógalériája most itt is rendelkezésre áll.

Látogassa meg a galériát (Figyelmeztetés: csak cseh nyelven)

 

galerie