Staňte se fanouškem
  • Magyar

Szolgáltatások és a realizációk

A fürdőszoba a relaxáció és a pihenés helye, ám a megvalósításához vezető út egy vásárlással nem ér véget. Ahhoz, hogy az új fürdőszobához vezető utat a lehető legjobban megkönnyítsük, egy egyre jobban kedvelt szolgáltatást kínálunk vásárlóinknak, ami nem más mint a „kulcsrakész fürdőszoba“- aminek keretében megtervezzük az új fürdőszobát, és ezt követően meg is valósítjuk azt, beleértve a takarítást is, majd tökéletes állapotban átadjuk Önnek a fürdőszobát. A fürdőszoba megvalósítása ideje alatt mindenről gondoskodunk.

A fürdőszoba és a WC grafikus javaslata

Az új fürdőszobáról szóló semmiféle elképzelés, vagy álom sem történhet meg úgymond a „papírra“ való átvitel nélkül. Kidolgozzuk a fürdőszobák grafikus javaslatait - panoramatikus 360°-os, 2D-s javaslatokat, vagy akár csak egy különálló WC-helyiség javaslatát, mindezt pontosan elképzelése szerint. A fürdőszoba egyes grafikus javaslatai különbözhetnek a csempe összetétele szerint, a csempe szériája, a berendezési tárgyak, és azok elhelyezésé által is. A javaslatok egy konkrét fürdőszoba alaprajzra vannak kidolgozva, soha nem különböző fürdőszobákba.

Amennyiben érdeklődni szeretne, lépjen velünk kapcsolatba.

Kulcsrakész fürdőszoba

A fürdőszoba felújítása nálunk játék. Amennyiben éppen ezt tervezi, mi tanácsot tudunk Önnek adni, hogy milyen alkalmas anyagokat válasszon a fürdőszobába, és elvégezzük a 3D grafikus javaslatot, vagy pedig a 360°-os panorámást. Azonban ha meg akar szabadulni minden olyan problémától, amelyet egy fürdőszoba felújítást hozhat magával, mi berendezhetjük az Ön fürdőszobáját kulcsrakészen. A felújítás befejezése után Ön csak belép a hibátlan fürdőszobába, amelyben semmilyen befejezetlen munkát nem talál, mi pedig bemutatjuk Önnek, hogyan működnek a fürdőszoba felszerelései.

Amennyiben érdeklődni szeretne, lépjen velünk kapcsolatba.

Konyhák és ajtók

Egyes kiválasztott cseh eladóhelyeken konyhákat és ajtókat is kínálunk. Konkrét lehetőségekről eladóinknál érdeklődhetnek.

Amennyiben érdeklődni szeretne, lépjen velünk kapcsolatba.