Staňte se fanouškem
  • Magyar
1 2 3 4 5 6

LISA kompromisszumok nélkül >

A Lisa konyha nemcsak modern megjelenést kínál fel, de elsősorban lézersugárral kezelt PVC éllekkel ellátott ajtókat. Az igy kezelt él tökéletesen sima és lekerekített.

Lusi24 provance stílusában >

Szabadon kombinálható a fehér Erika24 (fényes) konyhával, vagy a Sindy24 (mat), így létre hozhat egy konyhát saját ötletei szerint.A Hettich minőségi szerelvények garantálják konyhája hosszú élettartamát és az Ön elégedettségét . Minden szekrény raktáron online vásárlás lehetőségével.

REGINA trendi konyha >

Elegáns és modern trendek fadekorációval, amely illeszkedik a modern térbe, de tökéletesen alkalmas egy hétvégiházba is.

Erika24 a magasfényű >

Az Erika24 magasfényü lakkozott ajtókkal, páratlan sokoldalúsággal rendelkező, azonnal raktáron elérhető konyha.A konyhát kombinálni lehet a Lusi24 és Sindy24 szekrényeivel.Minden szekrény raktáron van online vásárlási lehetőséggel.

DARA FRESH lángoló frissesség és energia >

Élénk színek, a pisztácia és a fehér, illik minden helyiségbe, frissességet hoz, megvilágítja a belső teret és együttesen alkotnak egy egyszerű, de modern dizájnt. Ha szeret lépést tartani a legújabb trendekkel, ez az ujdonság Önre vár.

Kuchyně Dara 47
Kuchyně Dara 47

DIANA retro stílusban >

A hangulatos retro stílus kedvelője? Akkor ez a praktikus konyha, sok tárhelyel csak az Öné! Felületi textúrás deszka karaktert emlékeztető fehér ajtó, együtt a dekoratív fogantyúval biztosan felkelti mindenki figyelemét.

1 2 3 4 5 6 7

Illusion – arany szálakkal átszőtt retro iluzió >

Lépjen be a fekete-fehér térbe és hagyja magát elábrándítani vékony arany fonalakkal áttszőtt természetes textíliák retro iluziójával.Textil szerkezetü felület imitációjának dekorjával.

Koupelna E_Motion
Koupelna E_Motion

Pietra Luni a kecses vonalak szerelmeseinek >

A Pietra Luni sorozat azokat elégíti ki, akik vonzódnak egy elegáns stílus tiszta kecses vonalaihoz a tágas belső térben.A természetes szinezetü nagyformátomu burkolat a megfelelően kiválasztott mozaikkal és a tiszta átlátszó üveg kombinációjával egy lenyűgöző fürdöszobát hoz létre hangsúlyozva az egyediséget.

Koupelna Pietra Luni
Koupelna Pietra Luni

Via Veneto Bruno játékos kombinációkkal >

Szereti a mozaikot, szívesen rakja össze a külömböző alakokat és kombinálja a színeket? Az egyszerűség nem az Ön stílusa? Akkor majd értékeli a színek játékosságát és a Via Veneto mozaikok végtelen menyiségü kombinációját.

Koupelna Via Veneto Bruno
Koupelna Via Veneto Bruno

Stone fusion a kő titokzatos elaganciájával >

Hűvös, tiszta elegancia, természetes színek a krémtől az antracitig képezi a fürdőszoba titokzatos hangulatát némi luxussal. Annak köszönhetően, hogy ez a nagyméretű padlólap bővelkedik a kivitelezések sokféleségében a természetes színárnyalat annál valószínübb.

Koupelna Stone Fusion
Koupelna Stone Fusion

White collection fehérben pótolhatatlan >

Mindazoknak, akik szeretik a fehér egyedi tisztaságot egyben szeretnék hozzá az eredeti színes elemeket - akár üvegfalak, dizájn radiátorok, vagy élénk színü kiegészítő formájában. Ez a kombináció fürdőszobájának sajátos atmoszférát kölcsönöz

Koupelna White collection
Koupelna White collection

Happy. Játszon a színek vidám árnyalataival >

Játékos és merész színek a fürdőszobában. A vidám, élénk színek és virág dekoráció, vagy csíkok kombinációjával létrehozhat egy fürdőszobát, teli tele színes virágokkal. A kombinációk száma valóban kimeríthetetlen, csak az Ön fantáziájától függ.

Koupelna E_Motion
Koupelna E_Motion

Avalon - nyugalom oázisa és kapcsolat a természettel >

Hozza el a fürdőszobájába a természet elemeit, kö felület utánzat formájában, ami kő természetes szerkezetét és színét tükrözi vissza. Minden modern természetes színárnyalatban. Koupelna E_Motion
Koupelna E_Motion
1 2 3 4 5 6 7 8

ACCRA minden beltérbe >

A modern fóliázott ajtó minden típusu beltér részére elérhető választás . Az ajtó üveg táblája hozzájárul a hejiség jellegéhez, és növeli a megvilágítás hatását.

Dveře Arco
Dveře Arco

CANBERRA utánozza fa szépségét >

A sötét fadekoráció jellegzetes szerkezetéhez nagyszerűen illik egy tisztán berendezett világos színü beltér, ami kiemeli a fa imitációt. Ezáltal a térnek egyedi hangulatot és szemet gyönyörködtető kontrasztot kölcsönöz.

Dveře Calypso
Dveře Calypso

IBIZA-AMBER finom eleganciával >

Ha szeretné belterét különlegessé tenni élénk színekkel, akár tapéta, falfesték, vagy textil-kiegészítő formájában, válassza a világos belső ajtót, amely diszkréten kiemeli a szoba karakterjét, és kitűnni hagyja a belső terek színeit.

Dveře Gravi
Dveře Gravi

Toló egy ötletes megoldás >

Kedveli a funkcionális belsőépítészeti megoldásokat, ahol semmi nem pazarolja a teret és sehol nincs "sükett" hely? Válassza a tolóajtók lehetőségét. Kihúzva képesek összekapcsolni a szobákat, és vizuálisan nagyobbítják a teret.

Dveře posuvné
Dveře posuvné

SYDNEY a természet színárnyalatában >

Laminált ajtó valódi fa hatással a legnépszerűbb választás ügyfeleink részéről. Alkalmas bármely beltérbe, legyen hangolt akár élénk színekbe, vagy tiszta pasztell tónusokba.

Dveře Sempre Merbau
Dveře Sempre Merbau

SYDNEY ALU az extravagáns >

Hogy létrehozzon egy extravagáns belső teret, szüksége van valami extrára. Ha szereti a különleges elemeket együtt a rideg ipari belső stílussal, akkor válassza a beltéri ajtókhoz az egzotikus fák textúráját és színét.

Dveře Sempre Alu
Dveře Sempre Alu

SYDNEY biztosítja a kontrasztot >

A kontraszt valakinek kihívás, valakinek elfogadhatatlan. A sötét ajtók és hófehér falak kombinációja, elismert "kőfal"szerkezettel , egyedi hangulatot kölcsönöz az egéssz beltérnek.

Dveře Sempre_1
Dveře Sempre_1

SYDNEY ONDA a tér eredetisége >

A természetes anyagok - furnérok hagyják kitünni a fa természetes szerkezetét. A furnérozott ajtók a belső térbe hozzák a természet lehelletét és othonísitják a teret. Kombinálva az éles geometrikus vonalakkal és ALU tartozékokkal kiemelik a hely eredetiségét.

Dveře Sempre
Dveře Sempre