Staňte se fanouškem
  • Magyar

Easy konyhatervező

Easy konyhatervező csak a cseh és angol nyelven.

 

Easy tervező

Tervező alkalmazás letöltése

Az Easy tervező egy asztali alkalmazás a Windows 7 és újabb (Microsoft) és OS X (Apple) operációs rendszerek részére. Letöltése és telepítése után képes lesz tervezni.

Stažení plánovače Windows Stažení plánovače OS X

Hogy tervezheti meg álmai konyháját? 

Nézze meg a videó használati utasítást amely átvezeti önt az Easy tervezőn egészen konyha megrendelésséig.

3 lépés a konyha megtervezéséhez 

Easy plánovač
hodiny

1) Válasszon milyen konyha típust akar tervezni

Konyhát, ami azonnal elérhető (NATUREL Easy24), vagy méretre szabott konyhát 5 hetes szállítási határidővel. Majd választhat az ajtók 43 színkivitelében a munkalapok 46 felületéből és a több mint 70 foggantyúból. A tervezőben azonnal láthatja a szabványosított változatok árát, összehasonlításként a különböző sorozatokkal.

Easy plánovač
hodiny

2) Adja meg konyhája elhelyezésének alap méreteit

Pontosan elhelyezheti az ablakokat, ajtókat, francia ablakokat a tetőterek ferde falait,… Minden elemnek megadhatja a pontos méretét és nyitás irányát pontosan úgy, ahogy az otthon van. A helyes elrendezésnek fordítson kellő figyelmet. Minden elem pontos elhelyezése fontos a konyhaterv variációk és a megrendelések pontossága érdekében.

Easy plánovač
hodiny

3) Konyha terv

Kattintson a 2 lépésre: (Az én konyhám) és most lehetősége van eldönteni, hogy akarja e konyháját egyedül megtervezni. Abban az esetben úgy mint a piacon lévő többi tervező esetében vár Önre a minden szekrény, munkalap és kiegészítő folyamatos elhelyezése(nagyon idő igényes). A mi tervezőnk viszont más. Válassza a „tervezze meg konyháját 3 lépésben“ opciót és tervezőnk majd minden munkát elvégez Ön helyett!!!

Easy plánovačEasy plánovač

hodiny

4) Kínálat, konyhája minden változatából

Ha megfogadta tervezőnk tanácsát, megtakarított minimálisan fél óra munkát konyhája tervezésével és most láthatja konyhája minden változatát amelyet az Ön által megadott térbe reálisan el lehet helyezni. Az egyes változatok között átt kattinthat és azonnal láthatja konyháját 3D változatát a konyha összárával együtt. A konyhát kedve szerint forgathatja és kiválaszthatja azt a megoldást amivel tovább fog dolgozni.

Hogyan tudja a konyha tervet tovább módosítani?

Easy plánovač
 

5) Mosogatók és konyhagépek kiválasztása

Miután kiválasztotta az Önnek legmegfelelőbb konyha változatot a következő lépés a mosogató és az egyes konyhagépek konyhában való elhelyezése. A sütő lehet az Ön választásától függően a munkalap alatt vagy a magas szekrényben a mosogató lehet egyszerű vagy dupla. Továbbá választhat, hogy akar e mosogató gépet, hűtőszekrényt, mikrohullámsütőt… A konyhagép kiválasztása után a kiválasztott változat automatikusan bekerül a konyhába. Szükség esetén mindenen lehet változtatni.

 

Easy plánovač

 

6) Munka háromszög

Tervezőnk a munka háromszög fogalmával dolgozik. Ez a konyha leggyakrabban használt részei közötti összeköttetés - sütő, mosogató és hűtőszekrény. Ideális esetben a munka háromszög területe a lehető legkisebb, hogy konyhájába minél kevesebb kilométert keljen járnia. Ugyanakkor a tervezés ebben a szakaszában, lehetősége van konyháját külömböző módon "megnyújtani" nagyobb méretre (egyszerűen az alsó vagy felső szekrények megfogásával és húzásával), hozzáadni vagy eltávolítani egyes szekrényeket, stb. A tervező mindig automatikusan átrendez minden szekrényt úgy, hogy az egész összeállításnak értelme legyen. Minden, megváltoztatható a következő lépésekben. És ismét, munkája minden egyes szakaszában láthatja a teljes árat, amely online változik. Ha elégedett az eredménnyel, kattintson az "elfogadomra", amivel átkerül a tervező következő lépésére.

Easy plánovač
 

7) Az utolsó módosítások a konyhában

Most a konyha módosítás utolsó fázisában van. Ebben a lépésben változtathatja az egyes szekrényeket, módosíthatja az ajtók típusát, színét, cserélheti a fogantyúkat, munkalapok, talapzat, korpuszok színét. Esetleg mozogathatja az egyes szekrényeket (egyszerű áthúzással) a helyiségben, vagy új szekrényeket adhat hozzá (a menü segítségével). És ismét a jobb felső sarokban, láthatja konyhája végső árát.

Hogy rendelheti meg konyháját?

Easy plánovač

 

8) Konyhája megrendelése és leszállítása

Ha elégedett az eredménnyel, és szeretné látni konyhája minden elemének végső felsorolását, beleértve az alaprajzot és a konyhagépek listáját, mentse el kompozícióját és regisztráljon. Ezen kívül kiválaszthatja valamelyik üzletünket, ahol a szakértő kereskedők ingyenesen konzultálják és leellenőrzik az Ön tervét az előleg letétele és az adásvételi szerződés aláírása után pedig megrendelik konyháját.

Próbálja ki forradalmi tervezőnket otthona kényelméből. Néhány percen belül töb tucat javaslatot kap, amiből csak ki kel választania az igazit, lakásának vagy házának megfelelőt. Amennyiben mégis szeretné konzultálni azt a mit otthol kigondolt, válassza ki kedvenc SIKO üzletét kérjen találkozót és a szakértő kereskedővel mindent újra átellenőrizhet. Ezután már csak elég megrendelni a végleges verziót.

A tervező alkalmazás letöltése.

Az Easy tervező egy asztali alkalmazás a Windows 7 és újabb (Microsoft) és OS X (Apple) operációs rendszerek részére. Letöltése és telepítése után képes lesz tervezni.

Stažení plánovače WindowsStažení plánovače OS X

Előre örülünk konyhája megvalósítására!