Staňte se fanouškem
  • Magyar

Konyhák

MODERN KONYHÁK a SIKO-ban

A 2013-as évtől már kínálatunkban megtalálják a csúcsminőségű konyhákat és konyhasarkokat is. 

Méretre szabott konyha
SIKO kuchyně

Konyhák

MODERN KONYHÁK a SIKO-ban

A 2013-as évtől már kínálatunkban megtalálják a csúcsminőségű konyhákat és konyhasarkokat is. 

Méretre szabott konyha
SIKO kuchyně
1 2 3 4 5 6

LISA kompromisszumok nélkül >

A Lisa konyha nemcsak modern megjelenést kínál fel, de elsősorban lézersugárral kezelt PVC éllekkel ellátott ajtókat. Az igy kezelt él tökéletesen sima és lekerekített.

Lusi24 provance stílusában >

Szabadon kombinálható a fehér Erika24 (fényes) konyhával, vagy a Sindy24 (mat), így létre hozhat egy konyhát saját ötletei szerint.A Hettich minőségi szerelvények garantálják konyhája hosszú élettartamát és az Ön elégedettségét . Minden szekrény raktáron online vásárlás lehetőségével.

REGINA trendi konyha >

Elegáns és modern trendek fadekorációval, amely illeszkedik a modern térbe, de tökéletesen alkalmas egy hétvégiházba is.

Erika24 a magasfényű >

Az Erika24 magasfényü lakkozott ajtókkal, páratlan sokoldalúsággal rendelkező, azonnal raktáron elérhető konyha.A konyhát kombinálni lehet a Lusi24 és Sindy24 szekrényeivel.Minden szekrény raktáron van online vásárlási lehetőséggel.

DARA FRESH lángoló frissesség és energia >

Élénk színek, a pisztácia és a fehér, illik minden helyiségbe, frissességet hoz, megvilágítja a belső teret és együttesen alkotnak egy egyszerű, de modern dizájnt. Ha szeret lépést tartani a legújabb trendekkel, ez az ujdonság Önre vár.

Kuchyně Dara 47
Kuchyně Dara 47

DIANA retro stílusban >

A hangulatos retro stílus kedvelője? Akkor ez a praktikus konyha, sok tárhelyel csak az Öné! Felületi textúrás deszka karaktert emlékeztető fehér ajtó, együtt a dekoratív fogantyúval biztosan felkelti mindenki figyelemét.