Szűrők
1 aktív , 506 termékek Törölje az összes szűrőt
Szűrők szerkesztése

Fekete mosdócsaptelep

Vigyen eleganciát és modern stílust fürdőszobájába a fekete mosdócsapokkal. A fekete mosdócsapok egyre népszerűbbek, nem utolsósorban azért, mert kifinomult és időtlen megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának. Kínálatunkban olyan fekete csaptelepeket talál, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek, a fekete festéket általában megbízható porszórásos eljárással viszik fel, amelyet például a fürdőszobai radiátorok kivitelezésénél is alkalmaznak. A fekete fürdőszobai csaptelepek kínálatában azonban speciális PVD-felülettel ellátott csaptelepeket is talál. Számos modell a sima és megbízható működést biztosító kerámia patronnal és a vízáramlást csökkentő energiatakarékos perlatorral is fel van szerelve. Így a fekete energiatakarékos csapokkal megtakaríthatod a vízfogyasztást otthonodban.

A fekete mosogató csaptelepek bármilyen mosogatóhoz alkalmasak. Akár fekete falra szerelhető csaptelepet, akár klasszikus állványt, akár rejtett csaptelepet keres fürdőszobájába, kínálatunkban minden fürdőszobához talál megoldást. Berendezzen például egy igazán divatos fürdőszobát egy fekete mosogató csaptelep és egy színes mosdó kombinálásával. Éppen ellenkezőleg, a fekete vretro stílusú csaptelepek megtalálják a helyüket egy nyaraló vagy vidéki fürdőszobában, ahol kiemelkednek és a régi vidék megfelelő hangulatát kölcsönzik a fürdőszobának.

Bútorozza be az egész belső teret fekete csaptelepekkel, hogy fürdőszobája vagy konyhája egységes legyen, és minden a legapróbb részletekig összehangolva legyen.

Alkalmazott szűrő:
Alapszín:
fekete
Törölje az összes szűrőt
506 termék
506 termékből 36-at látott