Staňte se fanouškem
  • Magyar
1 2 3 4 5 6 7 8

ACCRA minden beltérbe >

A modern fóliázott ajtó minden típusu beltér részére elérhető választás . Az ajtó üveg táblája hozzájárul a hejiség jellegéhez, és növeli a megvilágítás hatását.

Dveře Arco
Dveře Arco

CANBERRA utánozza fa szépségét >

A sötét fadekoráció jellegzetes szerkezetéhez nagyszerűen illik egy tisztán berendezett világos színü beltér, ami kiemeli a fa imitációt. Ezáltal a térnek egyedi hangulatot és szemet gyönyörködtető kontrasztot kölcsönöz.

Dveře Calypso
Dveře Calypso

IBIZA-AMBER finom eleganciával >

Ha szeretné belterét különlegessé tenni élénk színekkel, akár tapéta, falfesték, vagy textil-kiegészítő formájában, válassza a világos belső ajtót, amely diszkréten kiemeli a szoba karakterjét, és kitűnni hagyja a belső terek színeit.

Dveře Gravi
Dveře Gravi

Toló egy ötletes megoldás >

Kedveli a funkcionális belsőépítészeti megoldásokat, ahol semmi nem pazarolja a teret és sehol nincs "sükett" hely? Válassza a tolóajtók lehetőségét. Kihúzva képesek összekapcsolni a szobákat, és vizuálisan nagyobbítják a teret.

Dveře posuvné
Dveře posuvné

SYDNEY a természet színárnyalatában >

Laminált ajtó valódi fa hatással a legnépszerűbb választás ügyfeleink részéről. Alkalmas bármely beltérbe, legyen hangolt akár élénk színekbe, vagy tiszta pasztell tónusokba.

Dveře Sempre Merbau
Dveře Sempre Merbau

SYDNEY ALU az extravagáns >

Hogy létrehozzon egy extravagáns belső teret, szüksége van valami extrára. Ha szereti a különleges elemeket együtt a rideg ipari belső stílussal, akkor válassza a beltéri ajtókhoz az egzotikus fák textúráját és színét.

Dveře Sempre Alu
Dveře Sempre Alu

SYDNEY biztosítja a kontrasztot >

A kontraszt valakinek kihívás, valakinek elfogadhatatlan. A sötét ajtók és hófehér falak kombinációja, elismert "kőfal"szerkezettel , egyedi hangulatot kölcsönöz az egéssz beltérnek.

Dveře Sempre_1
Dveře Sempre_1

SYDNEY ONDA a tér eredetisége >

A természetes anyagok - furnérok hagyják kitünni a fa természetes szerkezetét. A furnérozott ajtók a belső térbe hozzák a természet lehelletét és othonísitják a teret. Kombinálva az éles geometrikus vonalakkal és ALU tartozékokkal kiemelik a hely eredetiségét.

Dveře Sempre
Dveře Sempre